2011. augusztus 30., kedd

Dickie 110 cm-es daru, több funkció, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kérlek licitálás előtt vedd figyelembe, hogy a játék egy Holland játékáruházból érkezett, ált. csomagolás sérült, visszáru vagy csak megmaradt. Dobozát felbontottuk, hogy kipróbáljuk. A játék működéséhez szükséges elemek nem képezik az aukció tárgyát! A játékok általában hibátlanok, ha mégsem, azt minden esetben jelzem!
Az aukció tárgya egy Dickie márkájú 110 cm-es daru, sok kiegészítővel!  Csodálatos játék, amely egyetlen gyermekszobából sem hiányozhat, minden kisfiú álma!  A daru magassága állítható, 50 cm-től egészen 110 cm-ig, így akár kisebb gyermekek is könnyedén játszhatnak vele!! Kábel vezérlésű távirányítóval. Elektromos funkciói: emeli és ereszti a rakományt, jobbra-balra fordul.  Kellék: egy db teherszállító, amelyre a rakományt lehet tenni, egy db vödör.  Működés közben a tetején a lámpa pirosan világít! Ceruza elemekkel működik. Szuper, ne hagyd ki! Doboza kicsit sérült!
Licitet nem törlök, aukciót idő elött nem zárok le, így erre légyszi ne is kérjél! A játékokra megtekintési, kipróbálási garanciát vállalok, így hetek, hónapok múlva reklamációt nem tudok elfogadni!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-03 21:42
. Dickie 110 cm-es daru, több funkció, szuper! - Jelenlegi ára: 1 Ft