2012. február 26., vasárnap

eredeti ADIDAS Új, 31- es sportcipő olcsóbb - Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Kislányom kinőtt vagy méretes cipőit, bakancsait bocsátom eladásraa VATERA ingyenes feltöltési napján. Kislányom lábfeje magas, ezért minden lábbelit hasonló alkati adottságokkal rendelkező kislány anyukájának ajánlom figyelmébe. Több bakancs, csizma előre lett megvásárolva a gyönyörű ricosta, sympatex minőségi, márkás lábbeliket, MERT nem megy fel N. lábára. Így lesznek új bakancsok, csizmák is. Mindegyik lábbelink valódi bőr és mivel több volt egy- egy szezonra, jó állapotban vannak. Nem vagyok híve a cipők automata mosógépben való mosásának, így a használt cipőink sem lettek ezzel KIkozmetikázva ezzel vékonyítva a bőrt vagy bélést.
Mi nem dohányzunk és állatok sincsenek a házunkban.
Ajándékba matricákat küldök.
Cipő szaküzletekben vásárolunk, igyekszünk az egyéni megjelenésre.
Várom kérdéseidet>
Marion
Adidas nem hordott cipőnket kívánom eladni. Szoros lett kislányomnak, mivel ezt is két évvel korábban vettem meg neki. Valakinek nagyon szép sportcipője lesz ebből az árból és minőségből.
Újnak írom, ezért senki ne orroljon meg rám, esetleg nem veszi meg, kétszer volt A. N. lábán. Valakinek biztos megtetszik és megveszi. Én valójában inkább fiúsnak tartom, de döntse el ki ki maga, nagyon határeset.
Dobozában küldöm. Eredeti ára. 9990ft
BH. > 18. 7 cm
KH. > 21. 7 cm



Jelenlegi ára: 4 900 Ft

Az aukció vége: 2012-03-14 23:12
. eredeti ADIDAS Új, 31- es sportcipő olcsóbb - Jelenlegi ára: 4 900 Ft