2011. november 22., kedd

Badinyi Jós Ferenc - Emlékkönyv - Jelenlegi ára: 8 000 Ft

BADINY JÓS FERENC a szó valódi értelmében szabad gondolkodó volt, aki - nyilván az emigrációban kikristályosodott megkérdőjelezhetetlen hazafiasság biztonságérzetével - elvetette a mellébeszélő, az előmenetele érdekében alapvető igazságokat elhallgató, az úgynevezett politikailag korrekt közlési stílust. Ezt annak érdekében tette, hogy a régről jött magyarság újra az ősi gyökér hajszálereiből táplálkozhasson, az erkölcsi és szellemi fölépülésének biztosítására.  
Ez az ő életművének kiemelkedő jelentősége, megmásíthatatlan és eltaposhatatlan kisugárzása az elkövetkező időkre. Nos, az ő nevének középső tagja ezt a jövőt JÓSolja nekünk.
A 2009-ben száz éve született Badiny Jós Ferenc ezzel a könyvével a válság kellős közepén, amikor senki se hitte volna, hogy valaha lesz ebből kilábalás, kinyitott egy ablakot arra a csodálatos világra, ahol az isteni igazságnak megfelelően a három ősi érték harmóniája teljes és tökéletes. A Pártus Jézus az emberi civilizáció és nem mellékesen az egyetemes magyarság egyik legbecsesebb kincse.  
Aki olvassa, megtanul látni. Tisztelet ezért a PROFESSZOR ÚRNAK.


Jelenlegi ára: 8 000 Ft

Az aukció vége: 2011-11-18 10:02
. Badinyi Jós Ferenc - Emlékkönyv - Jelenlegi ára: 8 000 Ft