2011. november 20., vasárnap

14+5 Melltartócsomag 85D-DD nagyméret újak NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

A csomag 14 darab szép állapotú, avagy teljesen új melltartót + 5 darab új, nem használt franciaalsót tartalmaz. A melltartók megközelítőleg 85D-sek. Ha neked is ez a méreted, biztosan tudod, milyen nehéz összevadászni őket. Itt most egycsapásra újíthatod fel a fehérnemű-készletedet ezekkel a gyönyörű, igényes darabokkal. Ráadásul a licit 1 Ft-ról indul, minimálár nélkül.
Néhány szó a melltartókról...
- 14 darab, ebből 5 szivacsos, de mindegyik egytől-egyig merevítős.
- Méretük változatos, de főként 85D és 85DD. Mivel azonban a számozásra nem lehet adni, találsz köztük elvétve 90D-t és 85E-t is, de úgy gondolom, gyakran csak a számozás más, a méret nem feltétlenül. Egy személytől vannak, tehát méretük alapján mindegyik hordható kell, hogy legyen. Ha némelyik egy picivel nagyobb, az csak külön haszon számodra, hisz egy kis súlyváltozás esetén is van mit felvenned : )
- Márkás, jó minőségű, erős darabok. Márkák: Ann Summers, F&F, Sarianna, Secret, George, Marks@Spencer, Charnos...
- Nagyon szép állapotúak, igényesek, tiszták. Nyolcra kapásból azt tudom mondani, hogy tiszta új, csak próbálva lett és a szekrényben állt, de a többi is nagyon szép, nem látható rajtuk a használat vagy a mosás.
- Színek: fehér (hófehérek! ), fekete, bordó, fekete piros hímzéssel, fehér lila hímzéssel, bézs, halvány rózsaszín...
Hogy teljes legyen a készlet, tettem a csomagba 5 darab franciaalsót, amelyek közül kettő egy-egy melltartóval képez szettet (bordó, lila virágos). A másik három világos és sötét rózsaszín, valamint sötétkék. Méreteik: 14-16; 42-44
Köszönöm, hogy érdeklődtél az aukcióm iránt! Ha bármi kérdésed van, jelezd bátran, szívesen válaszolok! Személyes átvételre is van lehetőséged, Budapesten.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-11 09:26
. 14+5 Melltartócsomag 85D-DD nagyméret újak NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft