2012. március 5., hétfő

Eladó új full protektoros motoros kesztyű - Jelenlegi ára: 3 990 Ft

PORBIKER Motoros kesztyű „ L” -es méretben /átlag kézre való, a legtöbb férfi kezének ez a mérete/. Tulajdonságok:
 - Teljes protektor felépítés
- Szellőzés az ujjaknál
- Tépőzáras állítható csuklózár
- Csúszásgátló tenyérfelület.
- Csúszó betét külső tenyérpárnánál
- A képek az eladó termékről készültek. Azonnal átvehető nem kell heteket, esetleg hónapokat várni, az átvételre. A Vatera szabályzata szerint én rendelkezem a termékkel, nem a közvetítő szerepét játszva küldetem a Te címedre a terméket valahonnan a világból hetek alatt.  
GARANCIAVÁLLALÁS!
Kérlek, az alábbi sorokat figyelmesen olvasd el.
Egy hónapos csere, vagy pénz visszafizetési garancia!
Ha a termék bármely varrása elszakad az átadástól számított 1 hónapon belül, és azt az adott hónapon belül jelzed, és a terméket vissza is juttatod, választásod szerint cserélem, vagy visszakapod a pénzed. Egyéb sérülésre nincs garancia, hiszen a termék egyik funkciója, hogy az sérüljön a kezed helyett. FIGYELEM! A kesztyű ujjainál szálkifeslés fedezhető fel a használat során. Az nem hiba, hanem a csukló tépőzár beállításából adódó kihúzódás!      
ÁTVÉTEL ÉS FIZETÉS
Infó az Ismerj+ gomb alatt a személyes oldalamon!
Ha lejárt a licit és Te nyerted, kérlek, várd meg, amíg felveszem veled a kapcsolatot!
3 napon belül felveszem veled a kapcsolatot, a Vatera / Teszvesz oldalakon megadott e-mail címeden. Az e-mail címedet a lekérdező ablakból kimásolva illesztem a levelezőmbe így elrontani, elírni nem tudom, tehát ha azon nem vagy elérhető, azért felelősséget nem vállalok.
A kapcsolat felvételi e-mailomra kérlek, a félreértések elkerülése érdekében, szintén 3 napon belül, az abban foglaltak alapján válaszolj e-mailban!
 NAGATÍV OSZTÁS
Kérlek, ezt még figyelmesebben olvasd el.
Negatív jár, ha:
-          ha a licit megnyerése után a megkeresésemre nem reagálsz 3 napon belül, vagy azonnalvisszalépsz, személyes találkozó és az áru megtekintése nélkül.
-          ha házhoz szállítás választása esetén visszalépsz.
-          a megbeszélt találkozót másodszor is lemondod
-          a megbeszélt találkozóra értesítés nélkül nem jössz el. Maximum 10 percet várok a megbeszélt időponton túl
-          ha a találkozón én kereslek de nem veszed fel a telefont.
 
Az Európai Unió országaira vonatkozóan 2004. 01. 01-én életbe lépett új, a magán adás-vételi jogokat szabályozó törvény értelmében: az összes aukcióra bocsátott termék és/vagy áru adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevőjével szemben. Ez alól kivétel, ha az eladó külön írásos formában határozza meg a vállalt garancia természetét és időtartamát. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi.


Jelenlegi ára: 3 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-01 19:44
. Eladó új full protektoros motoros kesztyű - Jelenlegi ára: 3 990 Ft