2012. március 4., vasárnap

Next szuper szövött felsőrészű papucs, új, 3-as - Jelenlegi ára: 990 Ft

Fontos!
Kérlek, licitálás előtt feltétlenül olvasd el a személyes átvételre és postázásra vonatkozó információkat, ezeket a termék leírása alatt találod meg. Csak az ottani leírásnak megfelelően tudom átadni/elküldeni a termékeket.
A termékről
Next szuper, kényelmesnek tűnő 36-os, azaz angol 3, 5-ös méretű papucs. Belső talphossza 23. 5 cm, tehát az én 37/38-as lábamra is feljön, igaz, elég szoros. Sarkának magassága 2. 5 cm. Egyetlen hibája, hogy a talpbélésén egy-egy kék folt van a márkajelzésnél, ezt fotóztam. Felsőrésze szövött, talpbélése bőrszerű, talán bőr.
Ajánlott feladási költsége 915 Ft.
Kattints ide és nézd meg a többi termékemet is!
Átvétel:
Kérlek, akkor licitálj, ha tudod, hogy az aukció zárását követő két hét alatt ki tudod majd egyenlíteni a termék(ek) árát; ha ez nem sikerül, sajnos negatív értékelést kell adnom.
Ha licitálni szeretnél, de nem tudsz azonnal fizetni, az is megoldható, de ekkor kérlek, licitálás előtt egyeztessünk, hogy mikor tudnád kiegyenlíteni a vételárat.
1. Személyes átvétel: Budapest belvárosában lehetséges, de csak előzetes egyeztetést követően az alábbiakban megadottak szerint:
Hétfőn, szerdán, pénteken munkaidő előtt (8. 20-ig) és után (16. 30/P. 13. 30 után) Budapest belvárosában a következő helyszínek valamelyikén: Blaha L. tér, Kálvin tér, Ferenc krt.
Hétfőn, szerdán és pénteken ebédidőben, illetve hétfőn és szerdán közvetlenül a munkaidőm kezdetkor és végekor (8-8. 20, ill. 16-17 óra között) a XI. kerület belső részén: Gellért tér, Petőfi híd budai hídfő, Móricz Zs. körtér.
Hétvégén a Blaha L. tér, Kálvin tér, Baross u., Ferenc krt. környékén előzetes időpontegyeztetést követően.
2. Banki úton: vásárlás után a termék árának AJÁNLOTT postaköltséggel megnövelt összegét várom a bankszámlámra, ezt követően 1-2 napon belül postázom a terméket. CSAK ajánlott feladással postázok!
Rózsaszín csekkes befizetést csak a címemre fogadok el, bankszámlára nem! Utánvéttel nem postázok!
Mielőtt licitálsz
Kérlek, ha bármi más érdekel a termékeimről, licitálás előtt kérdezz! Kérlek, csak tényleges vásárlási szándék esetén licitálj!



Jelenlegi ára: 990 Ft

Az aukció vége: 2012-03-21 15:29
. Next szuper szövött felsőrészű papucs, új, 3-as - Jelenlegi ára: 990 Ft